ASSESSORIA DE CERCA DE LOCALS PER A HABITATGE

T'AJUDEM A TROBAR LA TEVA FUTUR LLAR

T'asessorem per....

EVITAR POSSIBLES VICIS OCULTS

En una visita a un local, un arquitecte és capaç de detectar vicis ocults que no es manifesten a simple vista però que partir d'indicis poden donar pistes sobre possibles danys estructurals que pugui tenir el local i que puguin suposar sobrecostos a la reforma.

COMPROVAR LA VIABILITAT DEL CANVI D'ÚS

Imagines haver adquirit un local on hi ha incompatibilitats per poder fer un canvi d'ús? Si vols assegurar-te de poder fer la reforma que somies al local que estàs a punt de comprar, t'informarem detalladament sobre la viabilitat urbanística i física.

OPTIMITZAR LA CERCA

A partir d'una sèrie de preguntes estratègiques es pot començar a fitar el setge de cerca ajudant-te així a la valoració dels locals segons les teves necessitats. Trobar bons locals per a habitatges depèn de molts factors i us ajudarem a tenir el màxim d'informació perquè puguis prendre la decisió més encertada.

ANALITZAR EL POTENCIAL

En comprar un local i convertir-lo en habitatge el preu del teu immoble es revaloritzarà podent ser una bona inversió. Valorarem diferents aspectes que puguin revaloritzar el teu habitatge perquè puguis analitzar la teva inversió abans de fer-la.

ESCOLLIR EL LOCAL

Podem ajudar-te a triar el local que pugui tenir més potencial en la reforma ajudant-te a saber quines possibilitats de demolir envans per comunicar ambients i molts més aspectes arquitectònics. T'ajudem a decidir entre els millors locals per a habitatges.

Llamar