REFORMEM EL TEU LOCAL A HABITATGE IDEAL

PERSONALITZA LA TEVA LLAR PER A UNA VIDA DIFERENT

EL PLAER DEL DISENY

 
Ens encanta dissenyar llocs amb caràcter on les persones se sentin en un lloc de confort i seguretat. A les nostres reformes de local a habitatge portem els millors materials als clients perquè se sentin en un lloc premium oferint una garantia de durabilitat i qualitat. Des de Canvi d´Ús Barcelona oferim la reforma integral de local a habitatge amb la direcció d´obra que s´encarrega de verificar que les reformes es duen a terme de la forma que marca el projecte i amb les qualitats exigides.
reforma de local a vivienda
render de un local en barcelona convertido en vivienda

AFEGEIX VALOR A LA REFORMA DE LOCAL A HABITATGE

Explica’ns tot allò que t’agrada gaudir a la natura, a l’exterior, a casa… El nostre objectiu és plasmar totes aquestes coses a casa teva perquè tinguis un lloc on sentir-te còmode i relaxat.

No treballem per realitzar una reforma de local a habitatge com qualsevol altre, d’aquelles que es veuen per tot arreu i que busquen generalismes per dissenyar l’habitatge que diuen ser el dels teus somnis encara que queda clar que no deixa de ser-ne un més.

Busquem donar un valor afegit a la reforma connectant intensament amb el teu feeling per sorprendre’t amb idees noves que puguin sumar aspectes molt positius al canvi d’ús de local a habitatge.

A Canvi d´ús Barcelona volem establir un compromís amb tu per treballar conjuntament amb l´objectiu de crear la màxima satisfacció en tu.

Ens comprometem a fer la reforma segons les condicions del projecte així com respectar el pressupost acceptat sense incrementar cap partida.

Canvi d’Ús Barcelona no només treballem a la ciutat de Barcelona, podem convertir locals a habitatge a l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Sant Cugat, Cornellà, Terrassa, Sabadell… és a dir a tota l’àrea metropolitana de Barcelona.

El preu d’una reforma integral està explicat llargament al nostre bloc però de forma orientativa el cost d’una reforma per a un habitatge de 100m oscil·la entre 30.000 i 60.000€.

La reforma del local a habitatge pot trigar entre 3 i 4 mesos depenent de la superfície a reformar. A aquest termini cal sumar-hi el temps que pot demorar en fer el projecte de canvi d’ús i acceptar-lo l’ajuntament.

Llamar