LEGALITZACIÓ D'OBRES DE CANVI D'ÚS

plano-cambio-de-uso

Moltes vegades ens trobem amb clients que han adquirit o estan mirant d’adquirir un local que ha tingut modificacions mitjançant unes obres que no han estat notificades ni regularitzades.

En aquests casos hi ha dues possibilitats. La primera que hi ha molta gent que no s’ha informat sobre el tema, és un local on l’obra es va realitzar sense estudi previ de viabilitat o si n’hi va haver va ser ignorada per part del propietari i vam trobar un local amb unes obres que són de dubtosa legalitat i que moltes vegades no es pot convertir en habitatge.

Si el teu local no es pot escriure com a habitatge, hauràs de fer una comprovació de viabilitat de canvi d'ús.

Local amb obra però sense llicència de canvi d’ús?

Un dels nostres clients, Pedro, es va trobar un local que havia tingut prèviament unes obres per convertir-lo en vivenda. Ens va contactar perquè féssim una primera valoració sobre la viabilitat urbanística.

Vam confirmar amb l’ajuntament que per ordenances municipals no existia cap restricció i vam fer una visita física al local per verificar també la viabilitat física. Comprovem que s’ajustava a totes les normatives urbanístiques vigents i vam tramitar un projecte de legalització del canvi d’ús, on hem corroborat que compleix totes les normatives i s’han tramitat les noves escriptures, el canvi en cadastre i tot el necessari perquè Pere pugui gaudir del seu nou habitatge.

Recomanem encaridament que abans de comprar un local, tingueu comprovat mitjançant un avantprojecte la viabilitat de canvi d’ús ja que en cas contrari, el mercat oferta locals amb obres no declarades el preu de les quals està inflat en estar en un rang de preus d’habitatge sense ser-ho ni fins i tot poder ser-ho de moment.

alquilar local comercial como vivienda

Fes el primer pas per convertir el teu local en habitatge

Deixa un comentari

EntradEs relacionadEs
Llamar